3. lig 5. grupta mücadele eden ve haftalardır ne beraberlik ne de galibiyet ile tanışamayan ilimiz temsilcisi Kilis Belediyespor, Bağlar Vuralsporu kendi sahasında 2-0 yenerek günün sürpriz ekibi oldu.
Kilis Şehir Stadında saat:15:00da başlayan maça kararlıkla çıkan Kilis Belediyespor, takım olarak ortaya koyduğu güzel oyunu Gökhan ve Osmanın golleri ile süsledi. 38. dakikada Gökhanın attığı gol ile 1-0 öne geçen ilimiz temsilcisi, ikinci yarının 68. dakikasında Osman ayağından kazandığı gol ile maçtan galip ayrılan taraf olmayı bildi.
Haftalardır yaşadığı sıkıntılar ve kötü sonuçlara rağmen galibiyeti elde etmeyi bilen Kilis Belediyesporda , galilibiyet sevincini takım, yönetim ve taraftarlar hep birlikte yaşadılar.









