• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ekonomi
  • İslam
  • İlçeler
  • Kilis Güncel
  • Ulusal Kongreler
  • Analiz
  • Eğitim
  • Siyaset
  • Vefat
  • Spor
  • Bitki Rehberi
  • Güncel Haberler
  • Kültür & Sanat Teknoloji Sağlık Dünya Türkiye Videolar
  • Ara
SON DAKİKA:
10:28
Dolar - Euro - TL Kuru 8 Temmuz 2026
10:27
Altın Fiyatları 8 Temmuz 2026
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Eaton, 7. Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi'ne Katıldı!
Teknoloji
Yayınlanma: 21 Kasım 2023 - 17:22
Güncelleme: 21 Kasım 2023 - 18:56

Eaton, 7. Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi'ne Katıldı!

Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, 1-3 Kasım tarihleri arasında Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin düzenlediği, bu sene yedincisi yapılan Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’ne katıldı.

Teknoloji
21 Kasım 2023 - 17:22
Güncelleme: 21 Kasım 2023 - 18:56
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Eaton, 7. Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi'ne Katıldı!
Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılında elektrik mühendislerinin bir araya geldiği etkinlik, ülkenin dört bir yanından binlerce mühendis ve teknik elemanı ağırladı. Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) adına düzenlenen etkinlikte sektördeki son gelişme ve yenilikler masaya yatırıldı. Eaton katılım sağladığı etkinlikte orta gerilim - alçak gerilim güç dağıtımı ile devre koruması, elektrikli araç şarj istasyonları, güç kalitesi, otomasyon, yaşam güvenliği sistemlerine ilişkin yeni teknolojilerini sergiledi.

Etkinliğin odak noktası elektrikli araçlar olurken elektrikli araçlar ve şarj teknolojileri konulu oturumlar düzenlendi. Eaton’dan Artur Değirmenci Elektrikli araçlar, şarj teknolojileri ve geleceğin şarj teknolojileri ile ilgili “Daha Güvenilir ve Kontrol Edilebilir Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonları” oturumunda konuşmacı olarak yer aldı. Etkinlik oturumlarında elektrikli araçların ve şarj istasyonlarının yanı sıra yangın algılama ve alarm sistemleri, yangından korunma, acil anons sistemleri, rüzgar santralleri, fotovoltaik sistemler, sıfır enerjili binalar, NetZero konsepti, aydınlatma teknolojileri, yenilenebilir enerji, elektrik dağıtım ve dijitalleşme gibi konular da ele alındı.

Eaton’dan Ulaş Cihangir ve Zafer Budak “Enerji Sektöründe Dijitalleşme”, Gökhan Pekmertol “Akıllı Şebekeler” oturumlarına konuşmacı olarak katıldılar.

Eaton Ülke Müdürü Yılmaz Özcan, kongre ile ilgili görüşlerini şu cümlelerle paylaştı: “Eaton olarak, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında ülkemiz ve dünyanın dört bir yanından elektrik mühendislerinin katıldığı ve yedincisi düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Değerli katılımcılarımız ile birlikte sektörümüzün geleceği hakkında fikir alışverişi yapmaktan, enerji ve otomasyondaki yenilikleri konuşmaktan büyük keyif aldık. Eaton’da konusunda uzman mühendis ekibimizin konuşmacı olarak katıldığı oturumlar oldu. Üç gün boyunca, çok keyifli ve bilgilendirici bir etkinlik geçirdik. Sergi standımıza ve sunumlarımıza katılım ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz.”

KilisPostası Haber Merkezi

Bu haber 2515 defa okunmuştur.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Adımlar Enerjiye Dönüşüyor: Bilim İnsanlarından AVM’lerde Devrim Niteliğinde Teknoloji
Adımlar Enerjiye Dönüşüyor: Bilim İnsanlarından AVM’lerde Devrim Niteliğinde Teknoloji
e Fatura programı nedir?
e Fatura programı nedir?
En iyi muhasebe programları: İşletmeniz için doğru seçimi yapın
En iyi muhasebe programları: İşletmeniz için doğru seçimi yapın
Makineler Rüya Görürse İnsanlık Ne Kazanır, Ne Kaybeder?
Makineler Rüya Görürse İnsanlık Ne Kazanır, Ne Kaybeder?
Son Haberler
Dolar - Euro - TL Kuru 8 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 8 Temmuz 2026
Altın Fiyatları 8 Temmuz 2026
Altın Fiyatları 8 Temmuz 2026
"Altında Atatürk'ün imzası olmayan son zafer olmasaydı, önceki hiçbir...
Altın Fiyatları 6 Temmuz 2026
Altın Fiyatları 6 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 6 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 6 Temmuz 2026
Beylikdüzü Çocuk Meclisi Yeni Başkanını Seçti!
Beylikdüzü Çocuk Meclisi Yeni Başkanını Seçti!

Ana Sayfa
Ekonomi
İslam
İlçeler
Kilis Güncel
Ulusal Kongreler
Analiz
Eğitim
Siyaset
Vefat
Spor
Bitki Rehberi
Güncel Haberler
Kültür & Sanat
Teknoloji
Sağlık
Dünya
Türkiye
Videolar
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Analiz
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • İlçeler
  • İslam
  • Kilis Güncel
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

kilispostasi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir.