Kiliste bu yaz sezonunda hizmete açılan Grand Aykanat Plaza, şehit ve gazi aileleri onuruna bir iftar yemeği düzenledi.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Grand Aykanat Plaza sahibi Mehmet Aykanat şunları söyledi: Ülkemizin dört bir köşesinde vatanın birliği, bütünlüğü, kardeşliği, geleceği ve bekası için en aziz varlığı olan canını tehlikeye atan veya veren şehit ailelerimizle burada beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Gazi ve şehit ailelerinin babaları, anneleri, evlatları bizlerinde anneleri babaları ve evlatlarıdır.
Sizlerin yaşadığı acıları biz de her zaman yüreklerimizde yaşıyoruz. Bütün şehitlerimizin şad olsun. Gazilerimize Allah sağlık ve esenlik versin. Şehit ve gazilerimizin sayesinde rahatça, güvende yaşadığımız memleketimizde onları ve tabii onları yetiştiren sizleri hiçbir zaman unutmayacağız ve yalnız bırakmayacağız.
Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Hanefi Dağdeviren, Kilis Belediye Başkanı M. Abdi Bulut ve Kilis Milletvekilleri de programda birer teşekkür konuşması yaptılar.









