Tüm-Bel-Sen ile yapılan protokol kapsamında, belediye memurlarına Ramazan Bayramı’nda 2.000 TL, Kurban Bayramı’nda ise 10.000 TL ikramiye ödeneceği açıklandı.
Bununla birlikte, artan hayat pahalılığına karşı belediye memurlarının maaşlarında her ay 3.000 TL ile 15.000 TL arasında ek iyileştirme yapılacağı duyuruldu.
Belediye Başkanı Hakan Bilecen, işçi personelin de destekleneceğini belirterek, “Belediyemizde görev yapan işçilerimizin de emeklerinin karşılığını alması için ek ödemeler sağladık. Çalışma süresi 5 yılın altında olan işçilerimize toplamda 7.000 TL, 5 yıl ve üzeri çalışanlara ise toplamda 11.000 TL ekstra ücret ödenecektir.” ifadelerini kullandı.
Başkan Bilecen, çalışanların refah seviyesini artırmaya yönelik çalışmaların süreceğini vurgulayarak, tüm belediye çalışanlarına hayırlı olmasını diledi ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Kilispostası Haber Merkezi









