Kilis Endüstri Meslek Lisesinin, mezun olan öğrencileri anısına düzenlediği sıra gecesi büyük ilgi topladı.
Endüstri Meslek Lisesinin bahçesinde düzenlenen sıra gecesine Vali Nevzat Turhan, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl, Garnizon Komutanı Albay Mürsel Şahin,
1. Hudut Piyade Alay Komutanı Albay Yalçın Tırlıoğlu, 2. Piyade Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Ufuk Yetiştiren, Kilis Defterdarı Bayram Yıldız, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Okul Müdürü Murat Küçükoğlu, 1946 yılında kurulan okulun aynı coşku ve heyecanla eğitim-öğretime devam ettiğini belirtti. Sıra gecesinde türküler eşliğinde çiğ köfte yoğrularak konuklara ikram edildi. Açık artırma ile satılan Atatürk posteri ve diğer eşyalardan elde edilen gelir okula bağışlandı.
Kent Gazetesi









