Vali İsmail Çataklı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, halk oylamasının huzur ve güven içerisinde yapılmasının temini, seçimden önce, seçim günü ve seçim sonrası alınması gereken önlemler ele alındı.
Seçim süreci içerisinde kamu güvenliğinin sağlanması, halkın iradesinin sandığa özgürce yansıtılması konusunda her türlü tedbirin alındığını belirten Vali Çataklı, Türkiye’nin seçim güvenliği ve şeffaflığı konusunda ender ülkelerden biri olduğunu kaydederek, “İlimiz, demokratik olgunluğu özümsemiş huzurun, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hâkim olduğu bir ildir. Temennimiz, ilimize yakışır bir şekilde halk oylaması gerçekleştirmektir” dedi.
Seçim Güvenliği Toplantısına, Vali İsmail Çataklı’nın yansıra Belediye Başkan Vekili Cuma Özdemir, Vali Yardımcısı Osman Uğurlu, İlçe Kaymakamlarımız Gülhani Ozan Sarı, Bayram Türker ve Ertuğrul Avcı, İl Jandarma Komutanı Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, Seçim İşleri Müdürü Mehmet Özdemir, AK Parti İl Başkan Vekili Serhan Diyarbakırlıoğlu, CHP İl Başkanı Abidin Uslu ve MHP İl Başkanı Ahmet Saltan katıldı.
(Kilis Postası Haber Merkezi)









