Kiliste yaz sezonunda en çok tüketilen yiyecekler arasında yer alan mısırın zamanı yavaş yavaş geçmeye başlarken, halen mısır satışlarını sürdüren bazı mısırcılar öğrencilere yönelik özel indirimlerle satışlarını arttırmaya çalışıyorlar.
Paşa Hamamı önünde satış yapan Mısırcı Abdullah, havaların soğuması ile birlikte düşmeye başlayan mısır satışlarını, özellikle öğrencilere yönelik yaptığı indirimlerle arttırmaya çalışıyor. Tanesi 75 kuruştan satılan mısırı, birden fazla alımlarda sadece öğrencilere 50 kuruşa verdiğini söyleyen Mısırcı Abdullah,
Mısırı en çok çocuklar ve gençler tüketiyor. Üniversite öğrencileri de bir almaya 10-15 tane mısır alıyorlar. Biz de onlara fiyatta kolaylık sağlıyoruz dedi.









