Haftalardır galibiyete hasret kalan Kilis Belediyespor, bugün kendi sahasında karşılaştığı Ceyhanspor karşısında adeta devleşerek, rakibini farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.
17. hafta maçları kapsamında bugün saat:13:30da Kilis Şehir Stadında Ceyhanspor ile karşı karşıya gelen Kilis Belediyespor, mükemmel futbolunu 3 golle süsledi. İlk yarıya her zaman olduğu gibi hızlı başlayan Kilis Belediyespor, maçın 17. dakikasında Seydinin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maçın 30. dakikasında kazandığı penaltıyı Seydi ile gole çevirince Kilis Belediyespor, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
İkinci yarıda da güzel futbolunu sürdüren Kilis Belediyespor, 65. dakikada Ceyhansporlu Ayhanın golüne engel olamayınca skor 2-1 oldu. Maçın sonlarına doğru Cüneytin attığı gol maçın skorunu belirledi. Maç boyunca takımlarını destekleyen Kilis Belediyespor taraftarlarının coşkusu, maçın bitiş düdüğü ile birlikte daha da arttı.
Kilis Belediyespor aldığı bu galibiyet ile birlikte çok değerli 3 puanı hanesine yazdırırken, toplam puanını da 10a yükseltti.









