
Kiliste bir kaçak akaryakıt deposunda çıkan yangın, mahalle sakinlerine ve çevredeki vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.
Yavuz Sultan Selim Mahallesi Subaşı Sokakta bulunan bir depoda aniden yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu.
İçinde kaçak benzin ve mazot bulunduğu öne sürülen depoda çıkan yangın, çevredeki evlerde oturanlar tarafından korku ve endişeyle izlendi.
Yangının çıktığı deponun çevresinde polis gerekli önlemi aldı ve meraklı vatandaşları herhangi bir patlamaya karşı uyararak olay yerinden uzaklaştırdı. Bir saat sonra kontrol altına alınarak söndürülen yangında depoda bulunan 79 AN 271 plakalı araç da hasar gördü. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Kent Gazetesi









