Avukat Galip Akdağ; mitingle zaferini ilan etti
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) tarafından Cuma günü Kilis Cumhuriyet Meydanı'nda BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın katılımıyla düzenlenen mitingde BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Avukat Galip Akdağ, binlerce insanın doldurduğu alanda adeta zaferini ilan etti.
Cumhuriyet Meydanı'na sığmayıp yollara kadar taşan coşkulu kalabalığın tezahüratları ile renklenen mitingde, çalınan davullar, oynanan oyunlar ve hep bir ağızdan atılan Belediye orada, başkan burada gibi sloganlarla BTP Kilis Belediye Başkanı Avukat Galip Akdağ, ipi erken göğüslediğinin sinyallerini verdi.

GENEL BAŞKAN'DAN AKDAĞ'A TAM DESTEK
BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, seçim çalışmaları kapsamında Kilis'i ziyaret eden ilk ve tek lider olma özelliğine sahip olurken, partisinin belediye başkan adayı Avukat Galip Akdağ'a tam destek vereceğini belirtti. Prof. Dr. Haydar Baş bu konuda şu çarpıcı cümleleri sarf etti:
KİLİSLİLER LAYIK OLDUĞU HİZMETİ GALİP'İN ELİNDEN ALACAK
Kilisliler olarak çok çile çektiniz. Üzümünüz para etmiyor, işsizlik deseniz had safhada. Gelin bu çileye bir son verelim. AKP'yi denedik, CHP'yi denedik, MHP'yi de denedik. İstediğiniz hizmeti alabildiniz mi? Hayır! Geçmiş siyasi görüşlerinizde inat edersiniz, aynı kaderi yaşamaya devam edersiniz. O zaman gelin Galip kardeşimi direksiyonun başına geçirelim.
Koltuk milletin irade-sindedir. Gelin bu koltuğu bu insanların altından alalım. Bu kişiler size hizmet etmediler, edemezler. Bir döneme mahsus Galip kardeşimi başkan yapın, Kilis'i bölgenin nadide bir şehri haline getirelim. Avukat Galip Bey, millete hizmet eden bir gelenekten geliyor. Bu nedenle, Kilisliler layık olduğu hizmeti Galip'in elinden alacaktır. Size hizmet edecektir.
AKDAĞ, VEFALI KİLİSLİLERE SÖZ VERDİ
Alanı tıka basa dolduran halka hitap eden BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Avukat Galip Akdağ, vefalı olarak nitelendirdiği Kilislilere mitinge göstermiş oldukları yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ederken, Kilislilerin desteğinin kendisine büyük bir güç ve cesaret verdiğini dile getirdi.
GÜVENİNİZ BOŞA ÇIKMAYACAK
Belediye Başkanı olduğu takdirde Kilisli vatandaşların güvenini boşa çıkartmayacağını ifade eden Avukat Galip Akdağ, belediye başkanlığının kendisine ve ekibine teslim edilmesi halinde hizmet görmeyen hiçbir bölgenin kalmayacağını belirtti.
BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Avukat Galip Akdağ, Seçim çalışmalarım nedeniyle binlerce Kilisli vatandaşımı evinde ziyaret ettim. Yaşantılarına ve ihtiyaçlarına yakından şahit oldum. Bu nedenle belediye baş-kanlığını bana ve ekibime teslim ederseniz sadece Kilis'in belli bölgeleri değil Karataş, Atatürk Mahallesi, Mücahitler Mahallesi, Ekrem Çetin Mahallesi, Höllüklü başta olmak üzere Kilis'in tamamı belediye hizmetlerin-den adaletli bir şekilde istifade edecektir.
KİLİS'TE TİCARET CANLANACAK
Belediyenin asli vazifeleri dışında bir şehre vereceği birçok hizmet bulunmaktadır. Ekonomi ve ticaret alanında yapacağımız icraatlarla Kilis'in ihtiyacı olan tesisleri inşa edeceğiz. Zeytin ve üzümün değerlendirileceği tesisler, seralar, kum ocakları, yapı kooperatifleri ve mandıralar Kilis'te yaşanan işsizliğe çare olurken, aynı zamanda da belediyenin gelirlerini de artıracaktır.
Bazılarının dillendirdiği gibi Belediye hükümet partisinden olmazsa hizmet edemez anlayışı tamamen bir aldatmacadır. İller Bankası'nın bir şehre gönderdiği para nüfusuna göre belirlenir. Bunu kimse engelleyemez. Kaldı ki biz kuracağımız tesislerle Ankara'dan gelecek paranın on mislini kazanacağız.
Ben arkasından rahmet ve dua okunan bir nesilden geliyorum. Dedelerimin arkasından söylenen Allah rahmet eylesin iyi insandı sözünü ben de öldükten sonra söyletmek ve sizin dualarınızı almak istiyorum dedi.









