• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ekonomi
  • İslam
  • İlçeler
  • Kilis Güncel
  • Ulusal Kongreler
  • Analiz
  • Eğitim
  • Siyaset
  • Vefat
  • Spor
  • Bitki Rehberi
  • Güncel Haberler
  • Kültür & Sanat Teknoloji Sağlık Dünya Türkiye Videolar
  • Ara
SON DAKİKA:
13:32
Altın Fiyatları 25 Temmuz 2026
10:30
Dolar - Euro - TL Kuru 25 Temmuz 2026
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın 15 Temmuz Mesajı
Siyaset
Yayınlanma: 15 Temmuz 2020 - 15:07
Güncelleme: 15 Temmuz 2020 - 15:09

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Karanlık güçlerin Truva atı FETÖ'nün darbe girişimine karşı şanlı direnişte şehit düşen 251 vatan evladını rahmetle ve dualarımızla yâd ediyoruz, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Siyaset
15 Temmuz 2020 - 15:07
Güncelleme: 15 Temmuz 2020 - 15:09
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın 15 Temmuz Mesajı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Açıklamasında, merhum Prof. Dr. Haydar Baş'ın çeyrek asır evvel ifşa ettiği FETÖ'cü hainlerin gerçek yüzünün, ülkenin geri kalanı ve siyasiler tarafından 15 Temmuz 2016'da anlaşılabildiğine dikkat çeken BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Prof. Dr. Haydar Baş'ın uyarıları dikkate alınsaydı 15 Temmuz darbe girişimi yaşanmazdı" dedi. BTP lideri Hüseyin Baş, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: "Bugün, şer güçlerden destek alan FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016'da başlattığı hain darbe girişiminin, canını ortaya koyarak Türk milletinin başlattığı milli direnişinin önünde başarısızlığa uğramasının 4'üncü yıldönümü. 15 Temmuz Türk milleti ve devletinin atlattığı önemli badirelerden birisidir. 15 Temmuz hain kalkışmasından alınacak çok önemli dersler var. Öncelikle bu hain girişimin bir sebep değil, sonuç olduğunu görmek ve sonuca nasıl gelindiğini iyi kavramak zorundayız. Merhum liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın çeyrek asır evvel tüm odakları karşısına alarak dikkat çekip ifşa ettiği FETÖ'cü hainlerin gerçek yüzünü, maalesef 15 Temmuz'da ülkenin geri kalanı ve ülkemizi yöneten irade anlamış oldu.

Bu noktaya hiç gelinmeye bilinirdi

FETÖ, dinlerarası diyalog fitnesinin aleti olarak küresel güçlerin dümen suyuna girmiştir. Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş, 1997 yılından itibaren bu fitne ve fesat hareketine dikkat çekmiş, bu konuda 1998'den itibaren Türkiye'deki siyasi partilerin ve basın yayın kuruluşlarının yöneticilerine, kanaat önderlerine ve öne çıkan sivil toplum kuruluşlarının idarecilerine heyetler göndererek, Türkiye'nin büyük bir tehdit ile karşı karşıya bulunduğunu vurgulamıştır. Yetmemiş,  konferanslarla ve medya çalışmalarıyla bizi bekleyen korkunç tehlike konusunda geniş halk kitlelerinin dikkatini çekmiş ve milletimizi uyarmıştır. Denilebilir ki; Prof. Dr. Haydar Baş'ın uyarıları dikkate alınsaydı 15 Temmuz darbe girişimi yaşanmazdı. Karanlık güçlerin Truva atı FETÖ'nün Türk istiklalini ve Türk milletini hedef alan darbe girişimine karşı şanlı direnişte şehit düşen 251 vatan evladını rahmetle ve dualarımızla yâd ediyoruz, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Türk milletinin böyle bir badireyle bir kez daha karşılaşmamasını Yüce Allah'tan (c.c.) niyaz ediyoruz."

(Kilis Postası Haber Merkezi)

Bu haber 4208 defa okunmuştur.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
BTP Kütahya İl Teşkilatı’ndan Muhasebeciler Odası’na Ziyaret
BTP Kütahya İl Teşkilatı’ndan Muhasebeciler Odası’na Ziyaret
BTP lideri Hüseyin Baş: 'Kıbrıs, Türkiye'nin milli davasıdır'
BTP lideri Hüseyin Baş: 'Kıbrıs, Türkiye'nin milli davasıdır'
Bağımsız Türkiye Partisi Edirne'de gönüllere dokundu:
Bağımsız Türkiye Partisi Edirne'de gönüllere dokundu: "Çözüm Hüseyin Baş'ın vizyonunda"
BTP Çerkezköy’de sahaya indi: Gençlerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi
BTP Çerkezköy’de sahaya indi: Gençlerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi
Son Haberler
Emperyalizmin İran’daki Hesap Hatası
Emperyalizmin İran’daki Hesap Hatası
Altın Fiyatları 25 Temmuz 2026
Altın Fiyatları 25 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 25 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 25 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 24 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 24 Temmuz 2026
Altın Fiyatları 24 Temmuz 2026
Altın Fiyatları 24 Temmuz 2026
15 Temmuz Mesajı
15 Temmuz Mesajı

Ana Sayfa
Ekonomi
İslam
İlçeler
Kilis Güncel
Ulusal Kongreler
Analiz
Eğitim
Siyaset
Vefat
Spor
Bitki Rehberi
Güncel Haberler
Kültür & Sanat
Teknoloji
Sağlık
Dünya
Türkiye
Videolar
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Analiz
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • İlçeler
  • İslam
  • Kilis Güncel
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

kilispostasi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir.