• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ekonomi
  • İslam
  • İlçeler
  • Kilis Güncel
  • Ulusal Kongreler
  • Analiz
  • Eğitim
  • Siyaset
  • Vefat
  • Spor
  • Bitki Rehberi
  • Güncel Haberler
  • Kültür & Sanat Teknoloji Sağlık Dünya Türkiye Videolar
  • Ara
SON DAKİKA:
13:32
Altın Fiyatları 25 Temmuz 2026
10:30
Dolar - Euro - TL Kuru 25 Temmuz 2026
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Galatasaray'ı 90+4'te Yendi
Spor
Yayınlanma: 22 Kasım 2021 - 00:01
Güncelleme: 22 Kasım 2021 - 00:20

Fenerbahçe, Galatasaray'ı 90+4'te Yendi

Süper Lig 13. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe maçı, son yılların en zevkli derbisine sahne oldu. Galatasaray'ın son dakikalardaki golünün VAR'la iptal edildiği ve kırmızı kartların çıktığı maçı, 90+4'te gelen golle Fenerbahçe 2-1 kazandı.

Spor
22 Kasım 2021 - 00:01
Güncelleme: 22 Kasım 2021 - 00:20
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Fenerbahçe, Galatasaray'ı 90+4'te Yendi
STAT: Türk Telekom


HAKEMLER: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İbrahim Çağlar Uyarcan


GALATASARAY: Muslera- Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Cicaldau, Morutan (Dk. 65 Diagne), Feghouli (Dk. 83 Mohamed), Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (Dk. 65 Taylan Antalyalı)


FENERBAHÇE: Berke Özer - Ferdi Kadıoğlu, Tisserand, Min-Jae, Novak, Sosa (Dk. 71 Crespo), Mert Hakan Yandaş (Dk. 90 Serdar Aziz), Zajc, İrfan Can Kahveci (Dk. 71 Osayi), Mesut Özil (Dk. 90 Rossi), Berisha (Dk. 90 Serdar Dursun)


GOLLER: Dk. 16 Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray) - Dk. 31 Mesut Özil, Dk. 90+4 Crespo (Fenerbahçe)


SARI KARTLAR: Berkan Kutlu, Muslera, Marcao, Nelsson, Ömer Bayram (Yedek kulübesinde) (Galatasaray) - Tisserand, Mert Hakan Yandaş, Berke Özer, Vitor Pereira (TD), İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz (Fenerbahçe)


KIRMIZI KARTLAR: Dk. 90+6 Fatih Terim (TD) (Galatasaray) - Dk. 82 Tisserand (Fenerbahçe)

Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 31'inci dakikada Mesut Özil ve 90+4'üncü dakikada Crespo kaydetti. Galatasaray'ın tek golü ise 16'ncı dakikada Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23 puana yükselirken, Galatasaray ise 21 puanda kaldı. 

Teknik direktör Fatih Terim'in maçta kırmızı kart görmesi nedeniyle basın toplantısına katılan Ateş, ilk teknik adamlık toplantısını bu şekilde yapmak istemediğini belirterek, "Daha güzel olacağını hayal etmiştim. Maalesef böyle bir maçtan sonra yapıyorum. Mutlaka iyi başladığımız oyunlar var, öne geçtiğimiz maçlar var. Daha farklı neticelere gidebilirdi ilk yarılar. Ama ilk yarının sonunda yediğimiz gollerle ivme kaybettik. Beşiktaş maçı talihsizlikti. Penaltıyı atsaydık kazanabilirdik. Bugünkü maç çok başka. Çok pozisyona girdik. Maçın önüne verilmeyen gol, verilen kararlar damga vurdu. İçeride izlediğimiz zaman, aynı pozisyonda bizim golümüz iptal ediliyor, Serdar Aziz'in pozisyonunda VAR hakemi çağrılmıyor. İlk attıkları golde Kerem'i itme pozisyonu var, kimse bakmıyor. Oyunu oraya yıktık ama bir pozisyonla oyun değişebiliyor. Hakem maalesef oyunu çevirebiliyor. Kerem'e faul verdi, avantaj oynatsa Diagne'nin pozisyonu penaltı. Akıl sır ermiyor. İptal edilen golde 4 dakika 40 saniye oyun durdu. Sonunda 7 dakika uzatma verdi. Bunları izleyince hocamız da biz de çok sinirleniyoruz. Hakem oyunun önüne geçiyor, geçtikten sonra oyun değişiyor, haliyle sinirleniyoruz. Hocayı atabilmek için kovalıyorlar zaten. Sonra da sinirler yükseldiği zaman hocayı atıyor. Gerçekten sıkıntılı bir maç oynadık..  Biz ayağa kalkarız, Galatasaray'ız. VAR hakeminin aynı pozisyonda çağırıp, bizim son dakikadaki pozisyonu çağırmaması inanılır gibi değil" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise  "Bu maç için çok çalıştık. Taraftarımızın ruhunu sahaya yansıttık. Aile olmak budur. Bugün takımım çok savaştı, çok çalıştı. 10 kişi kalmamıza rağmen maçı çevirdik. Sahaya karakter ve kalite koyduk, ruh koyduk. Yönetimimiz için, başkanımız için, taraftarımız için, oyuncularımız için çok mutluyum. Bu şekilde iyi çalışan bir takımın şansı mutlaka bir yerde dönecekti. Bugün takım ruhunu sahaya çok güzel yansıttık. Hak ettiğimiz bir galibiyetti, oyuncularımla gurur duyuyorum"  diye konuştu





Bu haber 1470 defa okunmuştur.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dünya Kupası'nın enleri belli oldu
Dünya Kupası'nın enleri belli oldu
DÜNYA ŞAMPİYONU İSPANYA
DÜNYA ŞAMPİYONU İSPANYA
Son şampiyon Arjantin yarı finalde
Son şampiyon Arjantin yarı finalde
Norveç eve,İngitere yarı finale gidiyor
Norveç eve,İngitere yarı finale gidiyor
Son Haberler
Emperyalizmin İran’daki Hesap Hatası
Emperyalizmin İran’daki Hesap Hatası
Altın Fiyatları 25 Temmuz 2026
Altın Fiyatları 25 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 25 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 25 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 24 Temmuz 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 24 Temmuz 2026
Altın Fiyatları 24 Temmuz 2026
Altın Fiyatları 24 Temmuz 2026
İbrahim Hastaoğlu Vefat Etti
İbrahim Hastaoğlu Vefat Etti

Ana Sayfa
Ekonomi
İslam
İlçeler
Kilis Güncel
Ulusal Kongreler
Analiz
Eğitim
Siyaset
Vefat
Spor
Bitki Rehberi
Güncel Haberler
Kültür & Sanat
Teknoloji
Sağlık
Dünya
Türkiye
Videolar
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Analiz
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • İlçeler
  • İslam
  • Kilis Güncel
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

kilispostasi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir.