Kilis Postası okuyucularından Sayın Mustafa Öztürkün Gazzeye yapılan saldırılar ile ilgili göndermiş olduğu yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.
Malezya'da 2 bin 600'den fazla lokanta İsrail'in Gazze saldırısını protesto etmek için Coca Cola başta olmak üzere çok sayıda Amerikan ürününü menülerden çıkardı.
Malezya'daki Müslüman Tüketiciler Derneği Genel Sekreteri Ma'mor Osman, boykotun Cuma namazından sonra başlayacağını, Coca-Cola'ya ek olarak, Starbucks, Colgate, McDonalds ve Maybelline gibi 100 kadar ürün dalını daha kapsayacağını aktardı.
Birçok ülkede gösteriler düzenlense de tepki göstermenin en iyi yolunun Amerikan ve İsrail ekonomilerini zayıflatacak faaliyetler olduğunu anlatan Malezyalı yetkili, "Barışı seven ve savaş karşıtı olan herkesin boykotumuza katılmasını istiyoruz" diye konuştu.








