• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Ekonomi
  • İslam
  • İlçeler
  • Kilis Güncel
  • Ulusal Kongreler
  • Analiz
  • Eğitim
  • Siyaset
  • Vefat
  • Spor
  • Bitki Rehberi
  • Güncel Haberler
  • Kültür & Sanat Teknoloji Sağlık Dünya Türkiye Videolar
  • Ara
SON DAKİKA:
13:06
KEPEKÇİ: “15 TRİLYONLUK BORCA RAĞMEN VATANDAŞ RAHATLAYAMIYORSA SİSTEM İFLAS ETMİŞ DEMEKTİR”
11:28
Altın Fiyatları 23 Haziran 2026
11:28
Dolar - Euro - TL Kuru 23 Haziran 2026
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Kilis Güncel
  3. Kilis'te 8-9 Eylül 2024 Tarihleri Arasında Meydana Gelen Asayiş Olayları
Kilis Güncel
Yayınlanma: 09 Eylül 2024 - 13:54

Kilis'te 8-9 Eylül 2024 Tarihleri Arasında Meydana Gelen Asayiş Olayları

Kilis Emniyet Müdürlüğü, 08.09.2024 - 09.09.2024 tarihleri arasında polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylara ilişkin günlük bülteni yayınladı. Şehrin farklı noktalarında kayıp şahıslar, hırsızlık, uyuşturucu ve yaralama olayları dikkat çekiyor. İşte öne çıkan olaylar:

Kilis Güncel
09 Eylül 2024 - 13:54
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kilis'te 8-9 Eylül 2024 Tarihleri Arasında Meydana Gelen Asayiş Olayları
Kayıp Şahıslar

  • Kazım Karabekir Mahallesi'nde 2000 doğumlu (Ü.B.) isimli şahsın, 15.08.2024 tarihinden beri kayıp olduğu ve kendisinden haber alınamadığı tespit edilmiştir. Şahsın bulunmasına yönelik çalışmalar sürmektedir.
  • Yaşar Aktürk Mahallesi'nde, 08.09.2024 tarihinde ikametinden ayrılan ve geri dönmeyen 2007 doğumlu (A.İ.) isimli şahsın bulunması için çalışmalar başlatılmıştır.
Açıktan Hırsızlık Atatürk Mahallesi'nde, müşteki (A.E.) eşine verdiği çantasının motosikletin üzerinde bıraktıktan sonra hırka ile birlikte çalındığını fark etti. Çantada banka kartları ve ehliyetin bulunduğu bildirildi. Hırsızların tespiti için çalışmalar devam etmektedir.

Zehirlenme Yedi Aralık Mahallesi'nde, 2005 doğumlu mağdure (Ş.H.), çakmak gazı soluması sonucu zehirlendi ve hayati tehlike oluşturacak şekilde hastaneye kaldırıldı.

Taksirle Yaralama

  • Mercidabık Mahallesi'nde (İ.H.A.) isimli şahıs motosikletiyle seyir halindeyken, başka bir araca çarpmamak için fren yaparak kaza yaptı. Motosiklette bulunan arkadaşları 2001 doğumlu (S.M.Ö.) ve 2002 doğumlu (D.U.) da yaralandı.
  • Hindioğlu Mahallesi'nde iki motosikletin çarpışması sonucu 1975 doğumlu (A.B.S.) hafif yaralandı.
Tehdit Nedim Ökmen Mahallesi'nde, 1972 doğumlu (M.Y.) isimli şahıs, 1998 doğumlu (M.K.B.) tarafından telefonla tehdit edildiğini belirtti.

Otodan Hırsızlık Aslan Mahallesi'nde, 1967 doğumlu (M.D.), evinin önünde park ettiği aracından çeşitli aletlerin çalındığını bildirdi. Yapılan araştırmalar sonucu, hırsızlardan biri olan 1996 doğumlu (M.S.K.) yakalanırken, diğer şüpheli 2006 doğumlu (M.A.D.) için çalışmalar sürüyor.

Kadına Şiddet ve Tedbir Kararına Aykırılık Necmettin Erbakan Mahallesi'nde, 1996 doğumlu (A.G.), hakkında uzaklaştırma kararı bulunan resmi nikahlı eşi 1995 doğumlu (Ö.F.G.)'nin ikametine gelerek karara aykırı davrandığını belirterek şikayetçi oldu.

İş Kazası Yaşar Aktürk Mahallesi'nde, 2002 doğumlu (K.U.), çalıştığı firmada boru döşeme işi yaparken çukura düşerek hafif yaralandı.

Diğer Kazalar Mücahitler Mahallesi'nde, 2008 doğumlu (C.E.B.) ve 2009 doğumlu (B.Y.) bisiklet kazası geçirdi. Kimlik tespiti yapılarak ailelerine bilgi verildi.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti

  • Büyük Kütah Mahallesi'nde, yunus ekiplerinin 1993 doğumlu (A.P.)'nin üzerinde yaptığı aramada 2,36 gram esrar ele geçirildi.
  • Mercidabık Mahallesi'nde, narkotik ekiplerinin 1996 doğumlu (M.S.K.)'nin evinde yaptığı aramada 1,64 gram metamfetamin ve 28 adet captagon hap bulundu. Şahıs hakkında işlem yapıldı.
  • Şıhlar Mahallesi'nde, 1980 doğumlu (M.K.K.)’nin evinde yapılan aramada 4,62 gram esrar ve 191 adet captagon hap ele geçirildi. Ayrıca (M.S.K.)'ye 28 adet captagon hap temin ettiği tespit edildi. Şahıs gözaltına alındı.
Kilis İl Emniyet Müdürlüğü, yaşanan olaylara ilişkin soruşturmaların sürdüğünü belirtti.

Bu haber 855 defa okunmuştur.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar Trafik Kazası Geçirdi
BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar Trafik Kazası Geçirdi
Kilis Belediyesi’nden Dolandırıcılık Uyarısı
Kilis Belediyesi’nden Dolandırıcılık Uyarısı
Kilis Belediyesi'nden Hayati Uyarı:
Kilis Belediyesi'nden Hayati Uyarı: "Anız Yakma, Geleceğini Koru!"
Kilis Siyasetinde Hareketli Günler: Belediye Başkanı Hakan Bilecen CHP'den İstifa Etti
Kilis Siyasetinde Hareketli Günler: Belediye Başkanı Hakan Bilecen CHP'den İstifa Etti
Son Haberler
KEPEKÇİ: “15 TRİLYONLUK BORCA RAĞMEN VATANDAŞ RAHATLAYAMIYORSA SİSTEM İFLAS ETMİŞ DEMEKTİR”
KEPEKÇİ: “15 TRİLYONLUK BORCA RAĞMEN VATANDAŞ RAHATLAYAMIYORSA...
Altın Fiyatları 23 Haziran 2026
Altın Fiyatları 23 Haziran 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 23 Haziran 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 23 Haziran 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 22 Haziran 2026
Dolar - Euro - TL Kuru 22 Haziran 2026
Altın Fiyatları 22 Haziran 2026
Altın Fiyatları 22 Haziran 2026
Altın Fiyatları 10 Eylül 2024
Altın Fiyatları 10 Eylül 2024

Ana Sayfa
Ekonomi
İslam
İlçeler
Kilis Güncel
Ulusal Kongreler
Analiz
Eğitim
Siyaset
Vefat
Spor
Bitki Rehberi
Güncel Haberler
Kültür & Sanat
Teknoloji
Sağlık
Dünya
Türkiye
Videolar
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Analiz
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • İlçeler
  • İslam
  • Kilis Güncel
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

kilispostasi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir.