
Hafta sonu meydana gelen terör olayı sonrasında Kiliste de teröre lanet yağdı.
Olayın hemen ardından evlerini ve işyerlerini Türk Bayrakları ile süslemeye başlayan Kilisliler, bugünde tepkilerini düzenledikleri yürüyüşlerle göstermeye devam ettiler.
Saat: 15:00 sıralarında Kilisin çeşitli noktalarında toplanan gruplar Kilis İl Jandarma Komutanlığı önüne kadar slogan atarak yürüdüler. Kilis cadde ve sokaklarından geçen gruplara çevre halkın alkışları ile eşlik ettiği görüldü.
Kilis Jandarma Komutanlığı önünde toplanan gruplar, hep birlikte PKK terörünü lanetleyen sloganlar atmayı sürdürdüler. Hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı sonrasında gençler gönüllü asker olmak istediklerini haykırdılar. Grup İl Jandarma Komutanlığı önünden olaysız bir şekilde slogan atarak dağıldı.









