Kilis’te bir sivil toplum kuruluşuna ait binada çıkan yangın ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
Yangın, Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi’nde, Nazlı Ömer Çetin İlkokulu’nun bahçesi içerisinde faaliyet gösteren bir toplum merkezinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın üzerine bölgeye itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen Kilis Valisi Ömer Kalaylı, yetkililerden bilgi aldı. Yangının kontrol altına alındığını belirten Kalaylı, ekiplerin soğutma çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Ayrıca, alevlerin çevredeki okul binalarına sıçramaması için gerekli önlemlerin alındığını vurguladı.
Yangın sonrası bina kullanılamaz hale gelirken, çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.









